tisdag 2 oktober 2012

Sunset och tacopaj


Jag vet att ni har fått nog av solnedgångsbilder och att ni fattat grejen. Men trots att man ser det här mer eller mindre varje kväll så slutar man aldrig förvånas. Det är så förbaskat fint!
Idag åkte vi raka vägen hem efter skolan och jag har städat och pluggat lite. Till middag gjorde jag och Petra tacopaj. Kul med lite omväxling till den tacosallad jag annars äter 5 av 7 kvällar i veckan. Man får väl passa på nu när man bor så nära mexikanska gränsen, eller?
Nu ska jag sätta mig och skriva en essay om de Amerikanska nyheterna, har kontaterat att det inte är nyheter de visar på "nyheterna" här. Som min lärare sa, "Det hade inte varit några vidare tittarsiffror på nyheterna om de sända riktiga nyheter, det är ju för jävla tråkigt att kolla på." Så istället för att informera om vad som händer inom politiken eller vad som pågår i stan och nya lagar kring skolor eller vad som helst så tävlar alla 9 nyhetskanaler om att visa det som lockar flest tittare, det vill säga bilexplosioner, bränder, biljakter, etc. Allt går också i hundranittio så det är ibland svårt att hänga med för de byter ämnen snabbare än man hinner blinka. 

1 kommentar:

  1. Cajsa, Cajsa, Cajsa!!!
    När jag har varit ute och rest så brukar mormor och morfar säga att det är så bra för de vet vad jag har för mig. Känner precis likadant nu. Jag älskar att få se massa bilder, spelar ingen roll att det är solnedgångar. De är riktigt grymma! Nackdelen med att följa dig här är ju att jag saknar dig desto mer.. Keep up the good work med bloggen och lycka till med nyheterna!
    Själv ska jag lägga kvällarna denna veckan på att skriva en tenta om organisationsfenomen och samverkan.. Hade gärna gjort det på en strand hos dig istället för att titta ut på regnet som smattrar på rutan och mörkret som smyger sig på tidigare och tidigare.
    Ha det riktigt gott!!
    Puss o kram
    Malena

    SvaraRadera