lördag 15 september 2012

Nattliga bestyr

Saxat från min Twitter. Läs under ifrån!

 

Inatt hade vi besök. Oplanerat, ovälkommet och otäckt.
Jag vaknar verkligen upp och tror att alla i huset kommer dö. Vågade först inte säga någonting men till sist frågar jag Petra som delar rum med mig om hon också hör de extrema bankningarna på dörren, vilken hon så klart gjorde. Killarna däremot som till och med har ett rum närmre dörren sov som stockar. (Kanske för att det varit ute, i don't know)

I alla fall så skriker jag till Oskar att han måste gå upp och kolla vem det är:
-"ORRE!!! Kolla vem det är som vill ta sig in i huset. Men kolla bara, ÖPPNA INTE"
Det tog ett tag innan han reagerade och jag var så fruktansvärt rädd. För igår på dagen så mötte jag en inte så trevlig kille på stranden. Han kom fram till mig när jag låg själv och solade och började prata och säga en massa konstiga saker, antagligen hög. Så redan då blev jag lite skraj och skrev till Petra och Ewelyn som satt uppe i huset och pluggade och bad de komma ner. Petra kom ner och då säger killen typ något om att jag kommer att gilla honom så småning om och att vi säkert kommer gifta oss och så vidare. Och då hade han tidigare berättat att han hade bråkat med sina brorsor så han kunde inte gå hem, utan han hade bott på stranden ett par nätter. 

Därför ville jag inte riktigt att han skulle se vart vi bodde. Men till slut så gick han, men när vi väl skulle upp till huset igen och laga lite lunch så står han på strandpromenaden och kollar och fick då nys om vart vi bor. Så under eftermiddagen och kvällen berättade Joel att han hade passerat huset typ 5 gånger. Jag var hos frissan och klippte mig så jag märkte inte detta och eftersom jag inte hade berättat för killarna om grejen tidigare tyckte de inte att det var något konstigt.
Men i alla fall. Jag var helt säker på att det var han som var här i natt. Men när Oskar väl kom ut sängen och gick upp och kollade ropar han till oss,
"Vafan, Petra, det är ju din kille."

HAHAHA, inte riktigt Petras kille, men det var en av killarna som anordnade kräftskivan. Han ansåg att det var passande att slagga på soffan här efter hejdundrandes utgång i Pacific Beach istället för att ta taxi hem. De bor ca en kvart här ifrån. 
Så det hela var inte så farligt, men jävlar var rädd jag blev!

P.s Smygfotade killen på stranden. Scary!




1 kommentar:

  1. Skaffa ett knogjärn (eller pepparsparay)som du kan ha med när du är ensam på stranden eller att ha i väskan om du är iväg och shopar. Sådanna där j-a pundare skall du hålla dig långt bort från och lämna platsen när de dyker upp.
    Puss hjärtat!!

    SvaraRadera