måndag 17 september 2012

Carino's


Ikväll åt vi middag på Carnio's i La Jolla (7408 La Jolla Blvd, La Jolla, CA 92037, för den som kanske kommer hit!) Otroligt god Pizza. Perfekt söndagsmiddag. 
Nu är det dags att gå och lägga sig. Klockan är inte mer än 22 här men jag är dödstrött. Det har varit en riktigt bra helg. I fredags tog vi det bara lugnt, jag var hos frisören halva eftermiddagen och kvällen och kom inte hem förrän vid åtta så då var det bara chillande som gällde. Killarna var ute på krogen en sväng men vi tjejer gick till seveneleven och köpte lite godis och kollade på Sunes Sommar. 
I lördags däremot bjöd kvällen på lite mer fartfyllda aktiviteter. Jag bjöd hem Corinne, Patrick och David på lite grillning. Vi grillade riktigt goda hamburgare och åt sedan lite ost och kex. De andra som bor här var på en dagsfest på ett ställe som heter "The wavehouse" och partajet där började redan vid fyra på eftermiddag, men slutade vid tio. Så strax efter tiosnåret halkade de in på terassen och vi satt tillsammans och snackade, Joel spelade gitarr, vi andra sjöng allsång och livet var allmänt gött.
Sen drog de andra ut på en barrunda och då fick Patrick nys om en hemmafest ett par hundra meter bort. Så vi drog dit. Och ni kan föreställa er en fest i riktig "American pie-anda", det var beerpong och hela köret, så klart! Och jag ville ju inte att de andra skulle missa festen så efter en liten avstickare hem för att plocka med mig killarna så var vi alla på plats på festen igen. Där roade vi oss med andra internationella (främst danskar och tyskar) studenter tills långt in på småtimmarna.

1 kommentar:

  1. Pizzan ser helt klart oemotståndlig ut och riktigt mineral vatten hade de osså ser jag, haha!
    Helena och jag har haft en riktigt skön helg i Dragsmark med golf (Miicke o Leena) Pelles Rökeri, lite målning på lillstugan, plockat upp ekan på ängen, lagat god mat och haft det allmänt mysigt. Igår (söndag) körde jag motorbåten till Dragsmarks varv och jag skall strax åka dit och ta up den, därför är jag kvar i D men kommer ner till Båstad i kväll.
    Det är alltid lite tråkigt att ta båtarna ur sjön, det är ett tydligt hösttecken och det gillar jag inte så värst.
    Nu är det bara 3,5 vecka tills vi skall till NY, "The Big Apple" vilket kommer att bli en upplevelse som jag verkligen ser fram mot.
    Förra veckan hade vi en "provmedlem" på Gubbafightingen, Jonas Berndtsson. Han med familj hade visst varit på din studentuppvaktning vilket jag missade totalt. Jonas visade sig platsa väl i värt gäng så han får vara med och träna i fortsättningen. Han har mycket att lära men hade helt rätt inställning, vilket är det som räknas. Börjar du inte bli sugen på lite fightträning?

    Bamsekram med vrölposs!!!
    PS. har 4 ringside till The Zone den 10 nov.

    SvaraRadera