fredag 21 september 2012

Bra start på dagen


Det bästa med fredagar är att man har tid att göra en riktigt god frukost! På vardagarna är jag så himla trött och vi åker till skolan redan vid tjugo över sju och jag går upp vid sju så på tjugo minuter är det hetsfix som gäller och oftast slänger jag bara i mig lite flingor. 
Men idag har jag sovit ut, eller ja, sovit ut? Jag somnade vid 5 och gick upp vid halv 12. Men jag är ju ledig på fredagar så det är ingen hets! Idag blandade jag persikoyoghurt, keso, skivad banan, äppelbitar, vindruvor och multigrainflingor. (Så Pappa, nu ser du att det inte bara är pizza och godis!)

Vädret är fint här som alltid så vi ska nog ner till stranden om en stund. Dock så har jag världens halsbränna och hostar lite så ska nog ta det lugnt idag. Ingen träning i alla fall. Imorgon bär det av till LA och jag är superexalterad.

Måste passa på att pika tjejgänget hemma som är fruktansvärt dåliga på att uppdatera mig!!! Dags att göra det nu!!! Jag saknar er.

1 kommentar:

  1. Haha, va bra att du har sådan nyttig/härlig frukost att balansera allt det där andra med. Ha det bäst hjärtat, puss!!

    SvaraRadera