lördag 29 september 2012

BBQ


1 kommentar:

  1. Ursäkta hjärtat, jag har varit lite off de senaste dagarna från din blogg.
    Emellertid, gött att du kom ur LA-comat så bra. Det är alltid jobbigt när man vill en sak och när kroppen stänger ner. Bra att du känner så stort förtroende för SD och att du verkligen trivs och är trygg där.
    Igår (lördag) var vi hemma hos Jeremy och Gitta på middag tillsammans med Paul, Maria och Ola. Fantastiskt trevligt. God mat, dryck och mycket trevligt värdskap. Jag känner mig alltid välkommen, uppskattad, betydelsefull och som en önskad vän hemma hos dem.
    Startdrink, rätt mycket golfsnack, Gittan berättar någon gammmal anekdot från "London society" vilket är väldigt roligt att lyssna till och sedan löper kvällen på i samma tecken. Var hemma runt midnatt men hade svårt för att somna så vi kolla Ryder Cup till kl. var 0200.
    Idag har vi spelat "Gamla" vilket alltid är trevligt. Efteråt åt vi en utsökt lunch. Andreas och Ulrika är verkligen det perfekta krögareparet på Klubben.
    Nu har jag 1,5 vecka med rätt mycket arbete framför mig och sedan bär det av till "The Big Apple" för en 4-dagars weekend som kommer att bli Super..
    Sköt om dig älskade....och vrölposs!!!

    SvaraRadera